Nyheter

Säg hej till Zodiakfamiljen!

Säg hej till Zodiakfamiljen!

Här kommer en stjärnspäckad premiär! Äntligen har min nya skulpturserie "Zodiakfamiljen" landat!

Den här familjen är en brokig skara, med olika personligheter och egenskaper, som vi alla kan känna igen oss i. De representerar zodiakens tolv tecken, och lyssnar du noga kanske dom viskar stjärnornas hemliga budskap i ditt öra. Vilken av dom talar till just dig?


...


Klistermärkeskalas!

Klistermärkeskalas!

 Klistermärken är ett kul och enkelt sätt att sätta en personlig prägel och piffa upp sina prylar och omgivningar.  Beroende på hur och var man vill använda dom har jag tagit fram två varianter att välja bland- pappersklistermärken på ark eller vinylstickers. 
Pappersklistermärken
Pappersklistermärkena är tryckta på självhäftande fotopapper och passar fint i anteckningsböcker, kalendrar, på brev, presentinslagningar, scrapbooking och annat pyssel. Dom tål lite "stänk" utan att trycket kladdas ut, men är tänka att användas inomhus på papper och annat. De säljs på ark med flera klistermärken...


När kommer paketet fram?

 

 


Har du bråttom med att få dina varor, eller vill du vara säker på att peggygrammet kommer i tid till bemärkelsedagen?

Tänk i så fall på att beställa med lite framförhållning. Jag skickar alltid så fort som möjligt, men jag är ett enmansföretag och oförutsedda händelser eller stort antal ordrar kan göra att jag inte hinner packa och skicka samma dag. Paketen plockas normalt sett upp av transportören innan kl. 11:00 på morgonen, ordrar som inkommer efter 10:00 skickas nästföljande vardag.

Frakttiden är...


Ljuvliga juvelerna är här!

Äntligen har dom kommit, dom nya våriga och härliga medlemmarna av Peggyfamiljen! Fnittrande Jade i skön turkosgrön, Leende Ametist i en mild lila ton, och bedårande Nyfiken Rosenkvarts i rodnade rosa. Det har varit en lång väntan, men lagom till påsk damp dom ner i shoppen och visst blir man glad av att se dom? Du hittar dom här!
Vilken blir din favorit?


Nu är Peggy på tapeten!

 

Efter att fått frågan om mina illustrationer går att få som prints eller posters att hänga på väggen, bestämde jag mig för att testa att trycka upp dom som print-on-demand.

 

Jag använder mig av Gelato, en tryckeritjänst med tryckerier i Sverige och med bra kvalité. När du köper en poster går beställningen till deras tryckeri, som skickar den rykande färsk direkt hem till dig.
Inga omvägar eller saker som trycks i onödan och ligger och samlar damm...


.product__photo { max-width: 200px; margin: 0px auto; text-align: center; float: none; position: relative; } .product__photo--single img { position: absolute; top: 0; left: 0; right: 0px; width: 100%; height: 100%; z-index: 1; margin: 0px; float: none; }