När kommer paketet fram?

 

 


Har du bråttom med att få dina varor, eller vill du vara säker på att peggygrammet kommer i tid till bemärkelsedagen?

Tänk i så fall på att beställa med lite framförhållning. Jag skickar alltid så fort som möjligt, men jag är ett enmansföretag och oförutsedda händelser eller stort antal ordrar kan göra att jag inte hinner packa och skicka samma dag. Paketen plockas normalt sett upp av transportören innan kl. 11:00 på morgonen, ordrar som inkommer efter 10:00 skickas nästföljande vardag.

Frakttiden är oftast 1 dag (men det kan ta upp till 3 dagar, särskilt till norra delen av landet) och skickas med Postnord Mypack small som ofta är väldigt tillförlitligt men jag kan tyvärr inte lämna några garantier för postens hantering.  Större ordrar/skrymmande paket skickas med DHL som har 1-3 dagars frakttid.Utrikesförsändelser tar naturligtvis ännu längre tid, beroende på vart dom ska.

Jag har heller inte möjlighet att skicka paket på helger/röda dagar. Veckorna innan jul är det dessutom extra stor belastning både hos mig och hos posten. Om jag är bortrest/har semester kommer även det påverka tiden det tar att skicka paket. ( I så fall meddelar jag det i informationsbannern högst upp på förstasidan i webbshoppen samt här i bloggen och på sociala media.)

Jag rekommenderar därför att du beställer minst 4 arbetsdagar i förväg om du vill vara säker på att paketet hinner fram till ett speciellt datum. Är det bråttom uppskattar jag även om du meddelar detta i samband med beställningen så jag kan prioritera ditt paket!

 

Foto av Kindel Media från Pexels


Dela det här inlägget


Lämna en kommentar

Notera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända


.product__photo { max-width: 200px; margin: 0px auto; text-align: center; float: none; position: relative; } .product__photo--single img { position: absolute; top: 0; left: 0; right: 0px; width: 100%; height: 100%; z-index: 1; margin: 0px; float: none; }