Uppdaterat Peggygram - nya kort och änglar!


Innan jul lanserade jag konceptet Peggygram, som innebar att man kunde beställa hem en inslagen Peggy samt ett kort med en handskriven hälsning direkt till en vän. Det visade sig vara himla populärt, och jag har fått förfrågningar om man inte kunde få en mindre julig version. 

Därför har jag nu uppdaterat med ytterligare tre kort som funkar året om, och även lagt till nya alternativ för inslagningspapper.

Dessutom kan man nu även välja en Gåvoängel istället för en Peggy! Gåvoänglarna är tänkta som perfekta presenter, med ett tillhörande budskap som passar för de flesta tillfällen. Oavsett om du vill ge någon en lyckönskning, krya-på-dig-kram eller visa din tacksamhet eller hur mycket er relation betyder för dig - så finns det en liten ängel redo att förmedla budskapet.  Kom bara ihåg att fylla i formuläret för att specificera dina önskemål länken finns i produktbeskrivningen!

Änglar till trots, jag tror ändå att det får fortsätta heta Peggygram. Det låter bättre än Figurogram, eller Änglogram. Eller har du något bättre förslag?
 
Dela det här inlägget


Lämna en kommentar

Notera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända


.product__photo { max-width: 200px; margin: 0px auto; text-align: center; float: none; position: relative; } .product__photo--single img { position: absolute; top: 0; left: 0; right: 0px; width: 100%; height: 100%; z-index: 1; margin: 0px; float: none; }