Nya vykort!

I julas testade jag för första gången att trycka några av mina illustrationer som vykort, och vilken succé det blev! Jag kom också på idén "peggygram" där man kunde beställa en inslagen figur med ett bifogat kort att skicka direkt hem till en vän. Nu har jag äntligen uppdaterat med fyra stycken nya motiv, som funkar året om!  Tre av dom, (Gåvoängel, Med en enkel tulipan, Peggy hjärta Peggy) kommer att gå att gå med Peggygram.  Jag har även uppgraderat papperskvalitén den här gången, så dom har en sidenmatt fin yta som känns väldigt högkvalitativ och är trevlig att ta på.


Det fjärde kortet är en specialare- det är dubbelt så stort ( A5) och tryckt i svartvitt på ett tjockt obestruket papper så att du (eller den du skickar det till) kan färglägga det själv! En liten stunds färgterapi och vykort i ett- och resultatet blir en härlig bild att rama in och sätta på väggen. Färgläggningskortet har en helt vit baksida. 

Ni hittar dom nya korten under fliken "trycksaker" . 


Dela det här inlägget


Lämna en kommentar

Notera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända


.product__photo { max-width: 200px; margin: 0px auto; text-align: center; float: none; position: relative; } .product__photo--single img { position: absolute; top: 0; left: 0; right: 0px; width: 100%; height: 100%; z-index: 1; margin: 0px; float: none; }