Ny Webbshop!

Nytt år och dags för lite förnyelse! Min gamla webbshop hade en del brister så jag kände att det var läge  att skaffa en ny lösning. Förhoppningsvis ska det innebära att den del krångel som jag och mina kunder upplevde med den gamla försvinner och att det blir lättare och trevligare att handla av mig. Men eftersom det är mycket att tänka på när man bygger sin egen webbshop och jag bara är ett litet enmansföretag så hoppas jag ni har överseende med att allt inte är perfekt från början, så ge mig gärna feedback om ni upplever att något inte fungerar eller verkar konstigt. 


För att fira lanseringen av min nya webbshop bjuder jag på lite rabatt! Använd koden NYBUTIK och få 15% rabatt på ett köp (Gäller bara en gång per kund och fram till 1 mars 2022)


Dela det här inlägget


Lämna en kommentar

Notera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända


.product__photo { max-width: 200px; margin: 0px auto; text-align: center; float: none; position: relative; } .product__photo--single img { position: absolute; top: 0; left: 0; right: 0px; width: 100%; height: 100%; z-index: 1; margin: 0px; float: none; }