Nu är Peggy på tapeten!

 

Efter att fått frågan om mina illustrationer går att få som prints eller posters att hänga på väggen, bestämde jag mig för att testa att trycka upp dom som print-on-demand.

 

Jag använder mig av Gelato, en tryckeritjänst med tryckerier i Sverige och med bra kvalité. När du köper en poster går beställningen till deras tryckeri, som skickar den rykande färsk direkt hem till dig.
Inga omvägar eller saker som trycks i onödan och ligger och samlar damm på ett lager. På så vis blir det både billigare och bättre för miljön!

 

Innan jag la till tjänsten i webbshoppen testade jag själv att lägga en beställning för att se hur det blev, och jag är väldigt nöjd! Trycket är snyggt, pappret är kraftigt och högkvalitativt och trots att jag skrev fel adress hittade trycksakerna snabbt hem till mig. 😅

 

Tänk bara på att Print-on-demand innebär att jag inte kommer ha några posters i mitt eget lager, vilket gör att det inte är möjligt att samfrakta dom med mina andra produkter. Fraktpriset räknas ut separat vid utcheckning.

Hittills har jag lagt upp åtta stycken olika motiv, men om intresset finns kommer jag lägga till fler, och kanske även andra tryckta produkter?

Posterna hittar du här.


Dela det här inlägget


Lämna en kommentar

Notera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända


.product__photo { max-width: 200px; margin: 0px auto; text-align: center; float: none; position: relative; } .product__photo--single img { position: absolute; top: 0; left: 0; right: 0px; width: 100%; height: 100%; z-index: 1; margin: 0px; float: none; }